AIXÒ SÓN FIGUES D’UN ALTRE PANER

Els responsables de la Corporació municipal d’Almàssera, ben bé van prometre a les eleccions, però el dia a dia al poble es va deteriorant, maldant-se els serveis i menyspreant als ciutadans i ciutadanes.

Prometeren millorar els subministraments. Però darrerament estem assistint a la fallida en el subministrament de la llum. Ahir, 17 de desembre, quan més fred hi feia, l’electricitat s’ens anà. Tot sabem que no és l’Ajuntament qui subministra la llum, ni qui té que invertir en el millorament de la xarxa. Però, ha de ésser capdavanter l’exigència a Iberdrola perquè fasa les inversions i done el servei que els usuaris paguem. No veiem al PP en aquesta feina; ni tampoc al PSOE, no en fa res.

Prometeren millorar els serveis de biblioteca. Però des de fa uns dies aquesta no presta serveis d’Internet. Des de fa molts mesos l’horari s’ha relaxat per falta de personal. Des de fa un temps major, el pressupost per l’adquisició de llibres a la biblioteca és de les més xicotetes de tot València per aquest concepte. No veiem al PP disposats a resoldre-ho en els Pressupostos Municipals; i el PSOE, tampoc demostren que els preocupa.

Prometeren millorar els serveis esportius. Però la piscina coberta no pot albergar més demanda. La neteja dels vestuaris no pot anar a pitjor. No veiem al PP en capacitat per endreçar la situació; i el PSOE calla.

El BLOC, proposem:

– Davant la indiferència del PP i del PSOE, adreçar-nos a Iberdrola preguntant-los per les tallades en el subministrament. A més, en comprometem davant la ciutadania d’Almàssera de redireccionar les queixes de tots els veïns que així ens ho facen saber. Tan sols cal que ens envieu un correu-e a la nostra adreça:
blocalmassera@gmail.com

– Davant el deteriorament del servei cultural com és la biblioteca, proposem augment de les partides pressupostaries tant per adquisició de llibres, com per estabilitzar i ampliar l’horari de servei. A més reforçar la xarxa d’Internet assegurant la interconnexió

– Davant el desinterès dels partits espanyols pel manteniment de les instal·lacions esportives i uns serveis de qualitat, proposem l’ampliació de l’horari i reforçament del servei de neteja. A més, cal el recolzament del personal adscrit a estos serveis essencials municipal.

Ja sabem que el PP i el PSOE sabem prometre, el compliment de les promeses són digues d’un altre paner

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.