Altra injecció de diners per al foment del desenvolupament i l’ocupació

Els veïns i veïnes d’Almàssera veuen que les injeccions d’inversions per al desenvolupament i l’ocupació es reiteren i poc sabem quin són els resultats que hi donen.

El Bloc d’Almàssera ha preguntat reiteradament a l’Alcaldia pels resultats en ocupació i en millora del benestar comunitari dels anomenats Pla E i Pla Camps. No hi ha hagut cap resposta. El silenci administratiu imperant en la Corporació es fa palés una vegada més.

Com què però estem convençuts que nous estils de comportaments, transparents i participatius, són possibles i són democràticament exigibles hem tornat a preguntar a l’Alcaldessa quins són els projectes que pensa presentar al nou Fons Estatal per l’Ocupació i la Sostenibilitat Local, pel qual li correspon a Almàssera 741.887 euros.

A més a més, el Bloc li demana que faça participar en el disseny d’estos projectes a totes les forces socials, polítiques i econòmiques de la localitat. No perdem l’esperança que s’assumisca, però per si de cas el col·lectiu del Bloc d’Almàssera està preparant les propostes que baix criteris de sostenibilitat econòmica, sostenibilitat mediambiental i sostenibilitat social creu més adients per al poble. Esta proposta que serà presentada a l’alcaldia ho serà també a l’opinió pública i a totes les entitats locals per al seu debat i consideració.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.