BLOC Almàssera dóna suport a les concentracions en defensa de les emissions de TV3

Davant del cessament de les emissions dels quatre canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) al territori valencià, el col·lectiu del BLOC d’Almàssera desitja manifestar la seua solidaritat cap a Acció Cultural del País Valencià (ACPV), entitat propietària dels repetidors, i ratifica la seua aposta per l’articulació d’un espai comunicatiu comú entre els diferents territoris que componen el nostre àmbit lingüístic.

BLOC Almàssera dóna suport a les concentracions que es duran a terme al llarg d’esta setmana en diferents punts de la geografia valenciana per a protestar contra la fi de les emissions de TV3 a casa nostra.

En concret, dilluns, dia 21 de febrer, a les 19 h, la Plataforma Sense Senyal ha convocat una concentració a la plaça de la Mare de Déu de la ciutat de Valèncià.

El col·lectiu, constituit arran del tancament dels repetidors, ha fet una crida “al conjunt els valencians” per a “mobilitzar-se” davant del que consideren un “atac contra la llibertat d’expressió i la llengua dels valencians”.

Des d’estes línies, els i les que conformem el col·lectiu del BLOC d’Almàssera instem el govern espanyol i els respectius governs valencià, català i balear a arribar a un acord que permeta l’intercanvi de les televisions dels territoris que componen el nostre àmbit lingüístic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.