Comunicat electoral de Compromís per Almàssera

Davant les darreres informacions aparegudes als mitjans de comunicació, Compromís per Almàssera vol emetre el següent comunicat:

1. Des de ben començament hem manifestat la total impossibilitat d’afavorir la formació d’un govern local del Partit Popular. Ni amb els nostres vots ni amb la nostra “abstenció”. La raó és que considerem que el partit necessita una profunda regeneració democràtica.

2. Les forces progressistes han avançat en número de vots i de regidors, i ho han fet gràcies al creixement de la Coalició Compromís.

3. És per aquest motiu que som de l’opinió que, respectant la voluntat dels ciutadans i ciutadanes d’Almàssera, Compromís ha d’encapçalar el nou govern local.

4. No és aquesta una condició sine qua non però sí hem de formar part del lideratge del canvi. Per això, hem parlat amb tots els partits polítics que obtindran representació al Plé Municipal, excepte el PP, pel motiu esmentat.

5. Hem proposat l’alcaldia compartida per períodes al llarg de la legislatura.

6. Però el més important és parlar sobre què fer, quines prioritats de governança tindrem i com afrontarem la relació amb la societat civil d’Almàssera des d’ara mateixa.

7. Les nostres línies roges són:

Prioritzar les polítiques socials.
Reclamar amb fermesa a la Generalitat les infraestructures d’ensenyament i de Sanitat compromeses.
Aprovar un Pla Econòmic i financer a 4 ó 5 anys vista que determine els objectius estratègics en aquesta matèria.
Publicar a la Web institucional l’Estat de Comptes de l’Ajuntament.
Aprovar un Pla de normalització lingüística en defensa del valencià.

8. Els reptes que s’afronten són col·lectius i tota la societat local ha d’estar cridada pels nous governants a participar. La participació i la transparència del nou Ajuntament no és negociable per a Compromís.

9. Compromís per Almàssera facilitarà la governabilitat d’Almàssera, liderant el procés de canvi ó des de l’oposició, però sempre en actitud constructiva i propositiva. Primer Joan-Carles Jover i després Josep-Miquel Adell han demostrat que una política allunyada de males formes és possible. Volem sumar voluntats.

10. Compromís continuarà sent la veu valencianista que defense primer a les persones, i millore la qualitat de vida de la ciutadania d’Almàssera.

Almàssera, 4 de juny de 2015
Els militants de Compromís per Almàssera

Arxivat en: General

Comentaris

  1. Amparo González Bosch diu:

    GRÀCIES PER ENVIAR-ME EL COMUNICAT ELECTORAL DE COMPROMÍS. M’AGRADEN MOLT LES VOSTRES PROPOSTES D’ACTUACIÓ I ESPERE QUE TOT ANIRÀ MOLT BÉ.

    TINC UN DUBTE: EL GOVERN VA SER EN CONJUNT COMPROMÍS AMB EL PSOE, GOVERNANT DOS ANYS CADASCUN O VA SER D’UN ALTRA MANERA? M’AGRADARÍA SABER-HO.

    ÉS MOLT IMPORTANT QUE ES PRIORITZEN LES POLÍTIQUES SOCIALS,L’ENSENYAMENT I LA SANITAT, I QUE PER FI LA NOSTRA LLENGUA, EL VALENCIÀ OCUPE EL LLOC QUE ES MEREIX, I QUE L’APRENENTATGE I LA NORMALITZACIÓ DE LA NOSTRA LLENGUA SIGA UN FET REAL, QUE JA ÉS HORA.

    GRÀCIES I ESPERE LA VOSTA RESPOSTA A LA PREGUNTA QUE VAIG FER. AMPARO GONZÁLEZ BOSCH

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.