Convocatòria Plataforma per l’Educació Pública a Almàssera – 31 de març

A les huit de la vesprada ha donat lloc el començament de la reunió de la Plataforma per l’Educació Pública a Almàssera al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almàssera, amb una participació notable de les diferents entitats que constitueixen dita Plataforma.

Les reivindicacions que s’han tractat esta vesprada, com en altres sessions, es concreten sobre l’adequació inmediata del C.E.I.P. Carraixet, un nou Col·legi Públic d’Educació Infantil i Primària, un Institut d’Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius al nostre poble i una quarta, de la qual hem debatit hui, el procés de manteniment del Col·legi.

Cal relacionar la sessió de debat de hui en la reunió que el passat 11 de març de 2011 a les 10:00 va tindre la Plataforma per l’Educació a la Conselleria d’Educació, en la qual l’actuació de la Directora General de Règim Econòmic María José Vargas cap als membres assistents no va ser la més encertada.

És per això que el militant del BLOC d’Almàssera, Joan-Carles Jover, present a la reunió, ha sol·licitat a la Plataforma el rebuig a que Vargas siga la nostra interlocutora per motius de dignitat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.