El que hem votat al Ple de dilluns 24-11

Plenari de dilluns 24-11-14:

Vam votar a favor la moció del PSPV-PSOE, del 25 de novembre contra la violència de gènere.

Vam votar en contra de les taxes per al procediment de selecció de personal manifestant que per a les borses de treball caldria que foren simbòliques, ja que t’has d’apuntar en diversos llocs i és poc provable que t’agafen.

Vam votar a favor de l’ordenança d’ocupació del domini públic amb taules cadires etc., manifestant la seua importància en tant que es fa una regulació sobre el paper.

Ens vam abstenir en l’ Acceptació de la delegació per a contractar les obres del PPOS i NUC 2014, en tant que tot i estar d’acord amb la resta de l’oposició en les crítiques per la manca de consideració, en no haver pogut participar en la decisió de les obres que es proposen, sí que consideràvem que algunes eren urgents; la nostra intervenció va anar més enllà considerat la necessitat de la participació de la ciutadania, en la que aquests projectes dels PPOS, ben bé podrien entrar en la part d’elaboració d’uns pressupostos participatius; des d’algun company de l’oposició ens van manifestar la contrarietat que suposava que permetérem aquesta aprovació tenint en compte el nostre ideari que havíem manifestat. El grup municipal Bloc-Compromís, tornàrem a manifestar la urgència, per al veïnat d’alguns projectes, com les reparacions del sól del Centre Cultural, i també de la megafonia, i que quan governarem serà una prioritat considerar més als grups municipals, sense cap dubte, així com, desenvolupar els pressupostos participatius.

Vam votar a favor de la moció d’Units, tant en la urgència, com en la mateixa moció sobre l’aclariment en comissió de les dades sobre l’Educació de Persones Adultes.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.