Josep-Miquel Adell i Montanyana serà el cap de llista de Compromís per Almàssera

josep_miquel_adell_140_175_001

Tenim candidat. Amb tots els vots a favor i cap en contra i sempre al servei dels veïns, Josep-Miquel Adell i Montanyana serà el cap de llista per la coalició BLOC-Compromís a Almàssera.

Josep-Miquel va cursar Formació Professional de 2º grau en la especialitat de Mecànica.
Va cursar Enginyeria Tècnica a l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica.
Té un Màster en Comunicació i Periodisme. Va ser corresponsal del periòdic Levante-El Mercantil Valenciano a Almàssera.
Compromés amb l’Horta, tota la vida ha realitzat llavors agràries a l’horta d’Almàssera, Alboraia i Foios. És participant a la plataforma Per l’Horta http://www.perlhorta.info/, la qual va presentar una ILP en defensa de l’horta de València. Actualment té un establiment a Almàssera “Cal Tender”, casa d’on és originari.

Va obtindre el Mitjà de Valencià per la JQCV, i des de l’Associació de Veïns, participant en actiu i president molts anys, va organitzar els cursos de valencià Carles Salvador Elemental i Mitjà, per a preparar als veïns per a les proves de la Junta Qualificadora.

Els seus inicis polítics es sitúen a la UPV (Unitat del Poble Valencià), que després passaria a anomenar-se BLOC Nacionalista Valencià. Va ser el primer cap de llista a Almàssera en aquell moment UPV-BLOC, on continua activament. Sempre ha estat als primers llocs de la llista. Actualment és regidor a l’Ajuntament d’Almàssera.

També col·labora a l’Església Parroquial Santíssim Sagrament d’Almàssera i és membre de la coordinadora Fòrum Cristianisme i Món d’Avuí.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.