Presa de possessió del Regidor del BLOC – C.M.Compromís per Almàssera

“Regidores, Regidors, senyores Secretària i Interventora Municipal, veïns i veïnes d’Almàssera.
Que siguen estes, les meues primeres paraules en aquesta Institució, un agraïment a la voluntat de molts patriotes, dones i homes que han fet possible que una veu valenciana i valencianista de progrés puga ser escoltada ara i ací.
Vinc amb la convicció ferma que estem assistint com a societat a un nou cicle social, econòmic i polític. Per això, porte la comanda de participar activament en la revigorització democràtica del nostre Ajuntament, perquè puguen obrir-se les portes i les finestres als nous vents de la transparència en la gestió i de la participació ciutadana. La societat valenciana ens ho demanda i els “indignats”, i no soles els de la plaça, ens ho recordaran “in secula seculorum”.
Per acabar, vull manifestar el desig que les regidores i els regidors que han obtingut de l’electorat la responsabilitat de liderar aquest procés, que ho lideren; que ho lideren amb prudència i amb trellat. I aquells altres que ens han situat en l’oposició, que tinguem en compte: mesura en els impulsos; desmesura en la busca de millores per al poble; fermesa en el control polític; i, visió valenciana de servei públic.
Gràcies.”

Discurs pronunciat pel Regidor del BLOC – C.M. Compromís en la presa de possessió el 11 de juny de 2011

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.