VOLEM PODER DESCANSAR PER LES NITS

En aquest final de més, davant l’augment de les temperatures, quan a poqueta nit la monança de les temperatures ja ho permet, s’inicia les concentracions de grups de joves, i no tant joves, als parques i jardins municipals. Les normes de bon comportament veïnal indueix a pensar i a actuar en mederar la veu (i les músiques) quan la nit va avançant, sobre tot si l’endemà no és festiu i cal treballar (o estudiar). Açò que pareix “de sentit comú”, de tindre seny, no és el que ocorre en moltes ocasions.

El veinat próxim al parc i jardins on es concentren aquests fets, veuen imposibilitats d’exercir el dret al descans, a dormir sense soroll. Reiteradament s’han queixat i reiteradametn han sofrit l’abandó o la indiferència de l’autoritat pública local. Altres temporades de primavera i estiu, quan els fets s’han desenrotllat i no han rebut sol·lució, alguns veïns se’ns han adreçat al diversos membres del col·lectiu del Bloc d’Almàssera, amb la finalitat d’intercerir davant lAdministració Local. Soles demanen poder descansar per les nits, amb les finestres obertes, quan l’oratge convida a fer-ho.

Per aquest motiu, i amb les primeres “caloretes” d’aquesta primavera, el BLOC s’ha adreçat a l’alcaldessa sol·licitant-le pose solucions, en aplicació de l’Ordenança Municipal sobremediambient, soroll i vibracions, que està vigent a Almàssera i que cal fer complir.
Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.